2019-02-12

Welkom!

…op ons teambuildingportaal!
Onze opzet?
Wij willen jou inspireren en ontzorgen bij de keuze van jouw teambuildings en MICE-activiteiten. Meer dan ooit is een gerichte investering in uw personeel van goudwaarde voor uw bedrijf. Happy people zorgen voor happy customers! 🙂
Inspireren & aan u de keuze!
Wij scannen voortdurend de markt, op zoek naar nieuwe activiteiten, verfrissende formats en inspirerende locaties. Ontbreekt er iets in ons aanbod, laat het ons dan zeker weten. Dan gaan we voor jou op zoek naar het beste op de markt. Wij brengen alles op een efficiënte manier in beeld zodat jij snel en doeltreffend een shortlist en een uiteindelijke keuze kan maken. Toch nog hulp nodig? Vraag het dan aan Sofie. Regelmatig delen wij ook de ervaringen van andere klanten om u verder te inspireren.
Ontzorgen via een echte totaaloplossing
 Eens jouw keuze gemaakt, kan jij op ons beroep doen voor een totaaloplossing: een online inschrijvingsplatform, bijkomende (vergader-)faciliteiten, speciale cateringwensen, verwerken van verrassingen, indelen van de groepen voor competities, spelschema’s, overnachtingen, een cadeautje als kers op de taart, … het kan allemaal.
Daarbij gaan wij jou 100% ontzorgen: één aanspreekpunt, één totaaloplossing, één factuur en een persoonlijke service volledig naar jouw wensen. Graag worden wij jouw partner.
Interesse? Vraag het!
info@tothepointevents.be

Leave a Comment