(0)

Sport Sprekers

Stuk voor stuk leggen deze sportsprekers een link naar teambuilding, samen doelen stellen, omgaan met tegenslagen, presteren onder druk of grenzen verleggen. Elk gericht op een specifiek thema.

1.500,00vanaf per persoon

Details


(0)

Koen Wijgaerts

Koen zijn enthousiasme kent geen grenzen! Sinds 2016 is deze spring-in-het-veld bezig om zijn passie voor ergonomie te transformeren in tastbare business. Na jarenlange ervaring in de zorg als ergotherapeut, leidinggevende en als danser-choreograaf, is hij gestart met een volledig nieuw project: Supergoed!

192,00vanaf per persoon

Details


(0)

Bubblecar

De bubblecar 1930 is een authentieke cava- en champagnebar. Deze unieke oldtimer is de eyecatcher op uw evenement of teambuilding.

420,00vanaf per persoon

Details


(0)

Marnick Vandebroek

Marnick gelooft erin dat iedereen een geweldige spreker kan worden. Een interne meeting, een grote keynote, sales pitch of een strategische babbel op een netwerk drink. Verhalen vertellen doen we allemaal en overal.

0,00vanaf per persoon

Details


(0)

Pak de koe bij de horens

Geef de teamspirit in jouw bedrijf een boost met een spannend teamevent op een boerderij. Tijdens een intensief programma vol afwisseling leggen jullie proeven af in competitieverband.

50,00vanaf per persoon

Details


(0)

Conference on tour

Niets zo rustgevend en gezellig als een mooie tocht door de natuur in het gezelschap van je collega’s. Doeltreffend voor een inspirerende brainstormsessie of meeting met je collega’s of medewerkers.

150,00vanaf per persoon

Details


(0)

Sushi

Onze ervaren sushi-chef rolt de verse sushi live voor uw ogen.

0,00vanaf per persoon

Details


(0)

I want to ride my bicycle

Samen fietsen door de natuur, de stad, het water of straks zelfs hoog tussen de bomen?

0,00vanaf per persoon

Details


(0)

Poffertjes

Voor de echte zoetekauwen is deze foodtruck het einde. Heerlijk luchtige in Bio Ghee gebakken poffertjes besprenkeld met bloemsuiker.

0,00vanaf per persoon

Details


(0)

Retro Foodtruck

Deze unieke foodtruckwagen is in 2016 volledig nieuw ingericht. Met zijn retro look is hij perfect voor al uw evenementen.

0,00vanaf per persoon

Details