Blotevoetenpad

  • Natuur & Experience
  • 2 uur
  • Onbeperkt
  • Zutendaal

De naam doet het al vermoeden: bewandel een pad op blote voeten en beleef de natuur voluit. Van het zachte zand naar het frisse water en de stekende kiezels. Geniet van de stilte en de natuur in Lieteberg en ervaar een natuurlijke voetmassage. Voor de durvers is er ook de 18m hoge uitkijktoren en de ‘Dragonfly’, waar je wandelt tussen de kruinen van de bomen en je als een echte avonturier voelt.

“Volg de natuur zoals een vlieger in de wind.”

Praktisch:

  • Onbeperkt aantal personen
  • Tot 2 uur
  • Zutendaal

Opmerking: blote benen zijn noodzakelijk want nat/vuil worden is niet te vermijden

Kostprijs vanaf 3,- per persoon excl. BTW

Vraag het aan Sofie Terug naar overzicht


Misschien vind je dit ook leuk?

 

Archery battle

Onder professionele begeleiding krijg je instructies voor het veilig en doeltreffend schieten met een kruis- of handboog en wordt er ook aan de techniek en schiethouding gewerkt. Na het schieten van enkele oefenpijlen, volgt er een individuele competitie en een teamspel.

Lees meer...

De Vuurdoop

Een workshop vuurlopen - over hete kolen lopen - is een grensverleggende workshop voor iedereen met een normaal looppatroon. Met een ervaren team van begeleiders breng jij deze unieke workshop tot een goed einde.

Lees meer...

Grotten van Kanne

Beleef een geweldige en leerrijke ervaring tijdens jouw bezoek aan de mergelgrotten. Het pad voert jou van de bovengrondse werkelijkheid naar de fabuleuze ondergrondse wereld van de mergel-grotten.

Lees meer...

Chocolate Experience

Altijd al eens benieuwd geweest hoe die heerlijke pralines en truffels worden gemaakt? Deze workshop bied je de kans om het allemaal zelf eens te ervaren. Je steekt de handen uit de mouwen en leert hoe je aan kraakverse chocolade komt, hoe truffels ontstaan en hoe je heerlijke lollies maakt.

Lees meer...