Blotevoetenpad

  • Natuur & Experience
  • 2 uur
  • Onbeperkt
  • Zutendaal

De naam doet het al vermoeden: bewandel een pad op blote voeten en beleef de natuur voluit. Van het zachte zand naar het frisse water en de stekende kiezels. Geniet van de stilte en de natuur in Lieteberg en ervaar een natuurlijke voetmassage. Voor de durvers is er ook de 18m hoge uitkijktoren en de ‘Dragonfly’, waar je wandelt tussen de kruinen van de bomen en je als een echte avonturier voelt.

“Volg de natuur zoals een vlieger in de wind.”

Praktisch:

  • Onbeperkt aantal personen
  • Tot 2 uur
  • Zutendaal

Opmerking: blote benen zijn noodzakelijk want nat/vuil worden is niet te vermijden

Kostprijs vanaf 3,- per persoon excl. BTW

Vraag het aan Sofie Terug naar overzicht


Misschien vind je dit ook leuk?

 

Scubadiving

Zet samen jullie eerste stapjes in het ontdekken van de wondere onderwaterwereld! Waarom zou je genoegen nemen met enkel het leven aan de oppervlakte. Een proefduik of initiatieduik bied je de kans om eens een duik te doen zonder daarvoor een opleiding te moeten volgen.

Lees meer...

De Kunst van het Loslaten

In de interactieve Jongleershow De Kunst van het Loslaten stellen wij op luchtige, humoristische wijze thema’s zoals flexibiliteit, los durven laten, vertrouwen en samenwerking aan de orde. Aansluitend aan de show kunnen de aanwezigen de kunst van het loslaten aan den lijve ondervinden in een jongleertraining van ca. 45 minuten.

Lees meer...

Trophy Configurator

Een titanenstrijd binnen je bedrijf om uit te wijzen welk team het sterkst is? Ja, dat kan! Ga naar onze categorie 'Trophy' en stel zelf je proeven samen! Welke team wint de trophy?

Lees meer...

Make a movie in one day

Een film maken op één dag. Het kan! Met de ondersteuning van een professionele cameraman bedenk je samen met jouw collega's het script voor jouw ideale film. Nadat het script is uitgeschreven, kan het acteren beginnen!

Lees meer...