Brouwerijbezoek Wilderen

  • Culinaire Experience
  • Onbeperkt
  • Sint-Truiden
  • Tot 1,5 uur

Een unieke en ludieke rondleiding doorheen de hedendaagse Brouwerij & Alcoholstokerij van Wilderen met aanvullend een bezoek aan de oude stokerij uit 1890. Maak kennis met de brouwersgeheimen en de magie van het destilleren! Uiteraard wordt het gerstenat achteraf duchtig geconsumeerd en genieten jullie van een broodmaaltijd met authentieke en verse producten.

“The passion of a brewer: loving beer and doing what we love

Praktisch:

  • Onbeperkt aantal personen
  • 45 min rondleiding
  • Inclusief broodmaaltijd, één consumptie pp en een gefrankeerde postkaart

Opmerking: openingstijden afhankelijk van seizoen

Kostprijs vanaf 18,- per persoon excl. BTW

Vraag het aan Sofie Terug naar overzicht


Misschien vind je dit ook leuk?

 

Mix Machine

Het Mix Machine is een revolutionair muziekinstrument dat iedere speler in een mum van tijd tot DJ omtovert. 4 spelers kunnen tegelijkertijd muziek creëren door blokken te (ver)plaatsen op het speelveld.

Lees meer...

Grotten van Kanne

Beleef een geweldige en leerrijke ervaring tijdens jouw bezoek aan de mergelgrotten. Het pad voert jou van de bovengrondse werkelijkheid naar de fabuleuze ondergrondse wereld van de mergel-grotten.

Lees meer...

Bamboo to the sky

Met Bamboe to the sky bouwen jullie samen als één team aan één doel: het realiseren van een enorme constructie met bamboestokken! De handen worden uit de mouwen gestoken, creativiteit wordt vereist, knutselvaardigheden zijn een must.

Lees meer...

Freedive – yoga sensatie

Yoga en free diving is de perfecte combinatie. Na een ontspannende yogasessie waar je de juiste ademtechnieken leert, ben je helemaal klaar om vrij te duiken. Deze vorm van duiken laat je in groep ten volle genieten van de stilte en de rust tussen de vissen.

Lees meer...