Brouwerijbezoek Wilderen

  • Culinaire Experience
  • Onbeperkt
  • Sint-Truiden
  • Tot 1,5 uur

Een unieke en ludieke rondleiding doorheen de hedendaagse Brouwerij & Alcoholstokerij van Wilderen met aanvullend een bezoek aan de oude stokerij uit 1890. Maak kennis met de brouwersgeheimen en de magie van het destilleren! Uiteraard wordt het gerstenat achteraf duchtig geconsumeerd en genieten jullie van een broodmaaltijd met authentieke en verse producten.

“The passion of a brewer: loving beer and doing what we love

Praktisch:

  • Onbeperkt aantal personen
  • 45 min rondleiding
  • Inclusief broodmaaltijd, één consumptie pp en een gefrankeerde postkaart

Opmerking: openingstijden afhankelijk van seizoen

Kostprijs vanaf 18,- per persoon excl. BTW

Vraag het aan Sofie Terug naar overzicht


Misschien vind je dit ook leuk?

 

Take a rest

Voeten in de nek of volledig dubbel plooien? Niks daarvan. Yoga kan door iedereen beoefend worden ongeacht, leeftijd, conditie of geslacht.

Lees meer...

Conference on tour

Niets zo rustgevend en gezellig als een mooie tocht door de natuur in het gezelschap van je collega’s. Doeltreffend voor een inspirerende brainstormsessie of meeting met je collega’s of medewerkers.

Lees meer...

Stylish colorful

Ontdek tot welk kleurtype jij behoort, in harmonie met jouw persoonlijkheid, levenswijze en uitstraling. Na een kleuranalyse krijg je alle info en advies omtrent jouw beste kleur –en stijlcombinaties in kleding en het toepassen van de juiste make-up en haarkleur.

Lees meer...

Shoot the clay pigeon

Een kleiduif is een schijf die 25 meter in de lucht afgeschoten wordt. Gewapend met een geweer met laser dient u de kleiduif in de lucht te raken. Géén kogel, géén terugslag en géén lawaai! Na een korte training start een kleine wedstrijd. Wie raakt de kleiduif als eerste?

Lees meer...