Brug naar de toekomst

  • Creatief
  • 1,5 tot 2 uur
  • Locatie naar keuze
  • Onbeperkt

Bruggen bouwen naar de Toekomst is een workshop waarbij de groep gezamenlijk aan de slag gaat om een ‘Brug naar de toekomst’ te bouwen met K’NEX. Samenwerking, zelfsturend vermogen en efficiënt werken zijn een aantal termen die zeer goed aan bod komen in deze workshop. Een actieve workshop waarna op luchtige wijze een terugkoppeling wordt gegeven over het werkproces. Mogelijk kunnen de deelnemers aansluitend aan het bouwen van een brug, op basis van de inzichten die tijdens het bouwen van de brug opgedaan zijn, een top 5 samenstellen voor aandachtspunten voor (bijvoorbeeld) een betere samenwerking, communicatie of besluitvorming.

“We build too many walls and not enough bridges. Time to change.”

Praktisch:

  • Onbeperkt aantal personen
  • 1,5 tot 2 uur
  • Locatie naar keuze
Kostprijs vanaf 1440,- excl. BTW

Vraag het aan Sofie Terug naar overzicht


Misschien vind je dit ook leuk?

 

I want to ride my bicycle

Samen fietsen door de natuur, de stad, het water of straks zelfs hoog tussen de bomen?

Lees meer...

Drone Evolution

Tijdens deze Drone Evolution-workshop maken jij en jouw collega’s kennis met de wereld van de drones vanuit een ander perspectief. Na een korte briefing beheers jij de vliegkunsten van een drone. Nadien wordt de camera-drone ingeschakeld voor adembenemende foto's en filmpjes.

Lees meer...

Marnick Vandebroek

Marnick gelooft erin dat iedereen een geweldige spreker kan worden. Een interne meeting, een grote keynote, sales pitch of een strategische babbel op een netwerk drink. Verhalen vertellen doen we allemaal en overal.

Lees meer...

Bubblecar

De bubblecar 1930 is een authentieke cava- en champagnebar. Deze unieke oldtimer is de eyecatcher op uw evenement of teambuilding.

Lees meer...