Brug naar de toekomst

  • Creatief
  • 1,5 tot 2 uur
  • Locatie naar keuze
  • Onbeperkt

Bruggen bouwen naar de Toekomst is een workshop waarbij de groep gezamenlijk aan de slag gaat om een ‘Brug naar de toekomst’ te bouwen met K’NEX. Samenwerking, zelfsturend vermogen en efficiënt werken zijn een aantal termen die zeer goed aan bod komen in deze workshop. Een actieve workshop waarna op luchtige wijze een terugkoppeling wordt gegeven over het werkproces. Mogelijk kunnen de deelnemers aansluitend aan het bouwen van een brug, op basis van de inzichten die tijdens het bouwen van de brug opgedaan zijn, een top 5 samenstellen voor aandachtspunten voor (bijvoorbeeld) een betere samenwerking, communicatie of besluitvorming.

“We build too many walls and not enough bridges. Time to change.”

Praktisch:

  • Onbeperkt aantal personen
  • 1,5 tot 2 uur
  • Locatie naar keuze
Kostprijs vanaf 1440,- excl. BTW

Vraag het aan Sofie Terug naar overzicht


Misschien vind je dit ook leuk?

 

Onderwaterwandeling

Maak nu een onderwaterwandeling tussen 2600 tropische vissen en prachtige decors in water van 23 graden. Je wandelt op de bodem van ons bassin, alsof je op de maan bent !

Lees meer...

Trophy Configurator

Een titanenstrijd binnen je bedrijf om uit te wijzen welk team het sterkst is? Ja, dat kan! Ga naar onze categorie 'Trophy' en stel zelf je proeven samen! Welke team wint de trophy?

Lees meer...

Happy@work

Happy@work is een interactieve workshop met heel veel praktische tips om meer uit je dag, uit jezelf en uit je team te halen. Wetenschappers hebben bewezen dat 50% van ons gelukspotentieel vastligt bij de geboorte, 10% wordt bepaald door externe omstandigheden en 40% hebben we zelf in de hand. Tijdens deze geluksworkshop gaan we enthousiast aan de slag met die laatste 40%.

Lees meer...

Stylish colorful met Lien Degol

Een workshop met Lien Degol of persoonlijk stijladvies? Het kan!

Lees meer...