Chocolate Experience

  • Culinaire Experience
  • 3 uur
  • Locatie naar keuze
  • Tot 15 personen

Altijd al eens benieuwd geweest hoe die heerlijke pralines en truffels worden gemaakt? Deze workshop bied je de kans om het allemaal zelf eens te ervaren. De chocolatiers nemen u samen met een glaasje huiscava mee doorheen de wondere wereld van chocolade. Je steekt de handen uit de mouwen en leert hoe je aan kraakverse chocolade komt, hoe truffels ontstaan en hoe je heerlijke lollies maakt. Laat je artistieke talent naar boven komen en maak je eigen chocoladetablet. Hiermee gaan we aan de slag om studentenhaver te maken. Na de noeste arbeid krijgt u al het gemaakte lekkers mee om rustig verder te degusteren.

“Life is like a box of chocolates.”

Praktisch:

  • Tot 15 personen
  • 3 uur
  • Locatie naar keuze of in eigen atelier
  • Transportkosten exclusief

Opmerking: indien op locatie moet bepaald materiaal verplicht aanwezig zijn

Kostprijs vanaf 30,- per persoon excl. BTW

Vraag het aan Sofie Terug naar overzicht


Misschien vind je dit ook leuk?

 

Quizt het wel!

Een interactieve en amusante quiz die wordt geleid door een professionele quiz-master. Van wetenschapsvragen tot sportvragen, van muziekvragen tot zelfs doe-vragen. Welk team profileert zich als slimste team?

Lees meer...

Mobiele koffiebar

Een gedreven barista die zorgt voor een unieke “touch” op uw event met kwaliteitsvolle koffie geserveerd uit een vrolijke oldtimer!

Lees meer...

Meet the alpaca’s

Bezoek eens een echte alpacaboerderij! Een ware ervaring die zeldzaam is in België. Maak kennis met de wollige, eigenwijze beesten op een ontspannende manier. Een rondleiding op de boerderij met nadien een hindernissenparcours met de alpaca's behoort tot de mogelijkheden!

Lees meer...

Drone Evolution

Tijdens deze Drone Evolution-workshop maken jij en jouw collega’s kennis met de wereld van de drones vanuit een ander perspectief. Na een korte briefing beheers jij de vliegkunsten van een drone. Nadien wordt de camera-drone ingeschakeld voor adembenemende foto's en filmpjes.

Lees meer...