Chocolate Experience

  • Culinaire Experience
  • 3 uur
  • Locatie naar keuze
  • Tot 15 personen

Altijd al eens benieuwd geweest hoe die heerlijke pralines en truffels worden gemaakt? Deze workshop bied je de kans om het allemaal zelf eens te ervaren. De chocolatiers nemen u samen met een glaasje huiscava mee doorheen de wondere wereld van chocolade. Je steekt de handen uit de mouwen en leert hoe je aan kraakverse chocolade komt, hoe truffels ontstaan en hoe je heerlijke lollies maakt. Laat je artistieke talent naar boven komen en maak je eigen chocoladetablet. Hiermee gaan we aan de slag om studentenhaver te maken. Na de noeste arbeid krijgt u al het gemaakte lekkers mee om rustig verder te degusteren.

“Life is like a box of chocolates.”

Praktisch:

  • Tot 15 personen
  • 3 uur
  • Locatie naar keuze of in eigen atelier
  • Transportkosten exclusief

Opmerking: indien op locatie moet bepaald materiaal verplicht aanwezig zijn

Kostprijs vanaf 30,- per persoon excl. BTW

Vraag het aan Sofie Terug naar overzicht


Misschien vind je dit ook leuk?

 

Quizt het wel!

Een interactieve en amusante quiz die wordt geleid door een professionele quiz-master. Van wetenschapsvragen tot sportvragen, van muziekvragen tot zelfs doe-vragen. Welk team profileert zich als slimste team?

Lees meer...

Crack the code

Een echte groepsactiviteit waarbij verschillende teams op zoek gaan naar een verborgen kluis in de natuur. Snelle strategische beslissingen en competitieve geesten zijn van het grootste belang om als eerste de code van de kluis te kunnen kraken.

Lees meer...

De Vuurdoop

Een workshop vuurlopen - over hete kolen lopen - is een grensverleggende workshop voor iedereen met een normaal looppatroon. Met een ervaren team van begeleiders breng jij deze unieke workshop tot een goed einde.

Lees meer...

Vespa Tour

Onder een stralende zon genieten van de rust en het uitzicht rondom je. Het dromerige gezoem van de wesp en de wind in je oren zijn de enige dingen die je hoort.

Lees meer...