Chocolate Experience

  • Culinaire Experience
  • 3 uur
  • Locatie naar keuze
  • Tot 15 personen

Altijd al eens benieuwd geweest hoe die heerlijke pralines en truffels worden gemaakt? Deze workshop bied je de kans om het allemaal zelf eens te ervaren. De chocolatiers nemen u samen met een glaasje huiscava mee doorheen de wondere wereld van chocolade. Je steekt de handen uit de mouwen en leert hoe je aan kraakverse chocolade komt, hoe truffels ontstaan en hoe je heerlijke lollies maakt. Laat je artistieke talent naar boven komen en maak je eigen chocoladetablet. Hiermee gaan we aan de slag om studentenhaver te maken. Na de noeste arbeid krijgt u al het gemaakte lekkers mee om rustig verder te degusteren.

“Life is like a box of chocolates.”

Praktisch:

  • Tot 15 personen
  • 3 uur
  • Locatie naar keuze of in eigen atelier
  • Transportkosten exclusief

Opmerking: indien op locatie moet bepaald materiaal verplicht aanwezig zijn

Kostprijs vanaf 30,- per persoon excl. BTW

Vraag het aan Sofie Terug naar overzicht


Misschien vind je dit ook leuk?

 

Conference on tour

Niets zo rustgevend en gezellig als een mooie tocht door de natuur in het gezelschap van je collega’s. Doeltreffend voor een inspirerende brainstormsessie of meeting met je collega’s of medewerkers.

Lees meer...

Quizt het wel!

Een interactieve en amusante quiz die wordt geleid door een professionele quiz-master. Van wetenschapsvragen tot sportvragen, van muziekvragen tot zelfs doe-vragen. Welk team profileert zich als slimste team?

Lees meer...

Brouwerijbezoek Wilderen

Een unieke en ludieke rondleiding doorheen de hedendaagse Brouwerij & Alcoholstokerij van Wilderen met aanvullend een bezoek aan de oude stokerij uit 1890. Uiteraard wordt het gerstenat achteraf duchtig geconsumeerd en genieten jullie van een broodmaaltijd met authentieke en verse producten.

Lees meer...

Freedive – yoga sensatie

Yoga en free diving is de perfecte combinatie. Na een ontspannende yogasessie waar je de juiste ademtechnieken leert, ben je helemaal klaar om vrij te duiken. Deze vorm van duiken laat je in groep ten volle genieten van de stilte en de rust tussen de vissen.

Lees meer...