Diner Quiz

  • Culinaire Experience
  • Onbeperkt
  • Timing naar keuze

Tijdens recepties en walking diners voorzien we een vlotte quiz waar iedereen aan kan deelnemen. We ontvangen u en uw gasten in het kasteel voor een korte receptie met de eerste quiz-ronde. Vervolgens gaan de kelners rond met een voorgerechtje, kan je aansluitend naar de pastabar gaan en afsluiten met een heerlijk dessert en tas koffie. Tussen de verschillende gangen door worden de quiz-ronden gespeeld zodat dineren, netwerken en quizzen naadloos in elkaar overvloeien.

“The fondest memories are made gathered around the table.”

Praktisch:

  • Minimum 15 personen
  • Timing naar keuze
  • Vaste locatie in Kortessem
Kostprijs vanaf op aanvraag excl. BTW

Vraag het aan Sofie Terug naar overzicht


Misschien vind je dit ook leuk?

 

Team Artistic

Een proces op maat aanbieden dat op een creatieve en intensieve manier alle deelnemers persoonlijk betrekt in het proces en meeneemt naar een uniek groepsresultaat.

Lees meer...

Gin Tasting met foodpairing

Om de grote wereld van de gins en tonics te exploreren, ontdek jij aan de hand van 9 verschillende proefglaasjes de verschillen in de gins. Je maakt een reis doorheen de smaken en aroma’s van de gins met als kers op de taart een perfect serve van jouw favoriet.

Lees meer...

Drone Explorer

Tijdens deze drone-workshop leert iedereen vliegen met drones waarna je het tegen elkaar kunt opnemen in verschillende drone-opdrachten. Je maakt ook kennis met First Person View en Upside Down-brillen.

Lees meer...

Smulpakket

Wil je je werknemers graag verwennen met iets lekkers dan is het smulpakket perfect.

Lees meer...