Diner Quiz

  • Culinaire Experience
  • Onbeperkt
  • Timing naar keuze

Tijdens recepties en walking diners voorzien we een vlotte quiz waar iedereen aan kan deelnemen. We ontvangen u en uw gasten in het kasteel voor een korte receptie met de eerste quiz-ronde. Vervolgens gaan de kelners rond met een voorgerechtje, kan je aansluitend naar de pastabar gaan en afsluiten met een heerlijk dessert en tas koffie. Tussen de verschillende gangen door worden de quiz-ronden gespeeld zodat dineren, netwerken en quizzen naadloos in elkaar overvloeien.

“The fondest memories are made gathered around the table.”

Praktisch:

  • Minimum 15 personen
  • Timing naar keuze
  • Vaste locatie in Kortessem
Kostprijs vanaf op aanvraag excl. BTW

Vraag het aan Sofie Terug naar overzicht


Misschien vind je dit ook leuk?

 

Highland Games

De Highland Games zijn een 19e-eeuwse voortzetting van traditionele clanspelen uit de hooglanden van Schotland. Proeven zoals paalwerpen, touwtrekken, kogelstoten en hamerwerpen zijn echte klassiekers en mogen zeker niet ontbreken.

Lees meer...

Shoot the clay pigeon

Een kleiduif is een schijf die 25 meter in de lucht afgeschoten wordt. Gewapend met een geweer met laser dient u de kleiduif in de lucht te raken. Géén kogel, géén terugslag en géén lawaai! Na een korte training start een kleine wedstrijd. Wie raakt de kleiduif als eerste?

Lees meer...

De Vuurdoop

Een workshop vuurlopen - over hete kolen lopen - is een grensverleggende workshop voor iedereen met een normaal looppatroon. Met een ervaren team van begeleiders breng jij deze unieke workshop tot een goed einde.

Lees meer...

Lipdub

Een lipdub is samen met alle collega’s een herschreven tekst op een bekend nummer ‘dubben’.

Lees meer...