Diner Quiz

  • Culinaire Experience
  • Onbeperkt
  • Timing naar keuze

Tijdens recepties en walking diners voorzien we een vlotte quiz waar iedereen aan kan deelnemen. We ontvangen u en uw gasten in het kasteel voor een korte receptie met de eerste quiz-ronde. Vervolgens gaan de kelners rond met een voorgerechtje, kan je aansluitend naar de pastabar gaan en afsluiten met een heerlijk dessert en tas koffie. Tussen de verschillende gangen door worden de quiz-ronden gespeeld zodat dineren, netwerken en quizzen naadloos in elkaar overvloeien.

“The fondest memories are made gathered around the table.”

Praktisch:

  • Minimum 15 personen
  • Timing naar keuze
  • Vaste locatie in Kortessem
Kostprijs vanaf op aanvraag excl. BTW

Vraag het aan Sofie Terug naar overzicht


Misschien vind je dit ook leuk?

 

Op schok met 2PK’s

Een origineel, authentiek transportmiddel nodig? Een 2 PK zorgt voor een onvergetelijke belevenis. Het remmen en schakelen gaat wat stroever en het hellen in de bocht is wat wennen, maar na een tijd heb je het helemaal door. Dak open, haren in de wind en genieten maar!

Lees meer...

Meet the alpaca’s

Bezoek eens een echte alpacaboerderij! Een ware ervaring die zeldzaam is in België. Maak kennis met de wollige, eigenwijze beesten op een ontspannende manier. Een rondleiding op de boerderij met nadien een hindernissenparcours met de alpaca's behoort tot de mogelijkheden!

Lees meer...

Happy@work

Happy@work is een interactieve workshop met heel veel praktische tips om meer uit je dag, uit jezelf en uit je team te halen. Wetenschappers hebben bewezen dat 50% van ons gelukspotentieel vastligt bij de geboorte, 10% wordt bepaald door externe omstandigheden en 40% hebben we zelf in de hand. Tijdens deze geluksworkshop gaan we enthousiast aan de slag met die laatste 40%.

Lees meer...

Monte Rosa

Monte Rosa is een openhartige organisatie waar kinderen en jongeren tussen de 3 en 20 jaar hartelijk opgevangen worden. In een intensief proces worden de jongeren en hun ouders begeleid. De kinderen en medewerkers ontvangen jullie team graag met open armen voor het opfrissen en onderhoud van hun prachtig domein.

Lees meer...