Keramiek schilderij

  • Workshops
  • 1,5 tot 2 uur
  • Locatie naar keuze
  • Tot 90 personen

Elke deelnemer krijgt een uitgerold tegeltje klei, die hij/zij persoonlijk mag decoreren en afwerken met engobe (gekleurde klei). Het hoofddoel is de vertaalslag van de organisatie. Deze workshop kan de relatie tussen organisatie en werknemers uitdrukken, bepaalde gebeurtenissen in beeld brengen of leuke anekdotes geven er een extra dimensie aan. Achteraf worden de individuele tegeltjes samengevoegd tot één kunstwerk. Na het bakken van de tegeltjes worden de tegels voor u afgewerkt.

Painting is silent poetry and poetry is painting that speaks.”

Praktisch:

  • Tot 90 personen
  • 1,5 tot 2 uur
  • Locatie naar keuze

Opmerking: het kunstwerk wordt achteraf geleverd op doeken, na het bakken van de bewerkte tegels

Kostprijs vanaf op aanvraag excl. BTW

Vraag het aan Sofie Terug naar overzicht


Misschien vind je dit ook leuk?

 

2020

Een dag in het teken van de digitale evolutie op een rustgevende locatie.

Lees meer...

Scubadiving

Zet samen jullie eerste stapjes in het ontdekken van de wondere onderwaterwereld! Waarom zou je genoegen nemen met enkel het leven aan de oppervlakte. Een proefduik of initiatieduik biedt je de kans om eens een duik te doen zonder daarvoor een opleiding te moeten volgen.

Lees meer...

Trophy Configurator

Een titanenstrijd binnen je bedrijf om uit te wijzen welk team het sterkst is? Ja, dat kan! Ga naar onze categorie 'Trophy' en stel zelf je proeven samen! Welke team wint de trophy?

Lees meer...

Retro frietkraam

Deze retro frietkraam staat garant voor kwaliteit & originaliteit op een aparte en smaakvolle manier. De foodtruck geeft uw evenement net dat vintage tikkeltje meer uitstraling.

Lees meer...