Make a movie in one day

  • Creatief
  • Locatie naar keuze
  • Onbeperkt
  • Timing naar keuze

Een film maken op één dag? Het kan! Met de ondersteuning van een professionele cameraman bedenk je samen met jouw collega’s het script voor jouw ideale film. Dit kan een reclamefilm zijn voor het bedrijf, of werk je liever de grappige ‘Wat Als?’-sketches uit? Nadat het script is uitgeschreven, kan het acteren beginnen. Het uiteindelijke resultaat kan achteraf getoond worden. Making a movie in one day is samen met jouw collega’s werken aan één resultaat: de film.

“You want to enjoy making a movie – it’s a wonderful, collaborative thing.”

Praktisch: 

  • Onbeperkt aantal personen
  • Timing afhankelijk van grootte van het filmpje en doel van het filmpje
  • Locatie naar keuze
  • Cameraman en materiaal inclusief
  • Afgewerkte montage inclusief

Optioneel: regisseur

 

Kostprijs vanaf prijs op aanvraag excl. BTW

Vraag het aan Sofie Terug naar overzicht


Misschien vind je dit ook leuk?

 

Quizt het wel

Een interactieve en amusante quiz dat wordt geleid door komische improfeten. Van wetenschapsvragen tot sportvragen, van muziekvragen tot zelfs doe-vragen. Uiteraard worden ook de algemene en diepgaandere kennis van het bedrijf getest onder de werknemers. Welk team profileert zich als slimste team?

Lees meer...

Sint-Gerardus

Sint-Gerardus is een dynamische en warme organisatie met een totaalaanbod waarin kinderen, jongeren en volwassenen met motorische beperking zichzelf kunnen zijn. Willen jij en jouw team voor één dag meedraaien met deze organisatie en hen de dag van hun leven bezorgen?

Lees meer...

Boost it

Boost it is een teamspel waar winnen als één groep centraal staat. De activiteiten zijn gebaseerd op samenwerking en verbeteren van de teamgeest. Snelheid, teamwork, communicatie, think out of the box en vertrouwen hebben vormen de sleutelfactoren tot succes in de games.

Lees meer...

Viva Italia

De gastvrouw is gepassioneerd door Italië, waardoor ze jou graag de kneepjes van de (h)eerlijk Italiaanse keuken leert kennen. Ze neemt jou graag mee voor een korte geleide wandeling in de wijngaard met eveneens een degustatie in de wijnkelder. Achteraf geniet je van een heerlijke walking dinner à la Italia.

Lees meer...