Sixty seconds to victory

  • Creatief
  • 1 tot 2 uur
  • Locatie naar keuze
  • Tot 140 personen

Opdrachten uitvoeren in maximaal ‘60 seconds’! Veel sfeer, veel gelach en muziek… Kortom alles in 1 pakket om een geweldig programma te beleven met de hele groep. Een animator begeleidt het hele opzet en wordt bijgestaan door scheidsrechters. De spellen worden in een digitale stijl gepresenteerd op TV-schermen. Elk team kiest voor elk spel de personen die het spel gaan uitvoeren. Een reeks originele spellen wordt afgewerkt. Bij elk spel zijn er jetons te winnen en wordt er direct uitbetaald al naargelang het resultaat. Elk team legt op het einde zijn jetons op tafel en de winnaar krijgt een leuke attentie. Alles wordt opgevrolijkt met muziek en countdowns op de TV-schermen zorgen voor een extra dimensie tijdens de spellen.

If you can do something great in 60 seconds, you can do anything, really.”

Praktisch:

  • Tot 140 personen
  • 1 uur tot 2 uur
  • Locatie naar keuze
  • Transportkosten exclusief

Opmerking: zaal noodzakelijk

Kostprijs vanaf 30,- pp excl. BTW

Vraag het aan Sofie Terug naar overzicht


Misschien vind je dit ook leuk?

 

Sushi

Onze ervaren sushi-chef rolt de verse sushi live voor uw ogen.

Lees meer...

Dinner Play

Via tablets gaat deze dinner quiz verder dan een klassieke quiz. Tussen elk gerecht wordt er samen gequizd volgens een gekozen thema. Soms zal je een rol moeten spelen en jezelf moeten filmen of fotograferen. De jury projecteert achteraf de beste foto’s en videos die genomen werden.

Lees meer...

Gin Tasting met foodpairing

Om de grote wereld van de gins en tonics te exploreren, ontdek jij aan de hand van 9 verschillende proefglaasjes de verschillen in de gins. Je maakt een reis doorheen de smaken en aroma’s van de gins met als kers op de taart een perfect serve van jouw favoriet.

Lees meer...

Op schok met 2PK’s

Een origineel, authentiek transportmiddel nodig? Een 2 PK zorgt voor een onvergetelijke belevenis. Het remmen en schakelen gaat wat stroever en het hellen in de bocht is wat wennen, maar na een tijd heb je het helemaal door. Dak open, haren in de wind en genieten maar!

Lees meer...