Sixty seconds to victory

  • Creatief
  • 1 tot 2 uur
  • Locatie naar keuze
  • Tot 140 personen

Opdrachten uitvoeren in maximaal ‘60 seconds’! Veel sfeer, veel gelach en muziek… Kortom alles in 1 pakket om een geweldig programma te beleven met de hele groep. Een animator begeleidt het hele opzet en wordt bijgestaan door scheidsrechters. De spellen worden in een digitale stijl gepresenteerd op TV-schermen. Elk team kiest voor elk spel de personen die het spel gaan uitvoeren. Een reeks originele spellen wordt afgewerkt. Bij elk spel zijn er jetons te winnen en wordt er direct uitbetaald al naargelang het resultaat. Elk team legt op het einde zijn jetons op tafel en de winnaar krijgt een leuke attentie. Alles wordt opgevrolijkt met muziek en countdowns op de TV-schermen zorgen voor een extra dimensie tijdens de spellen.

If you can do something great in 60 seconds, you can do anything, really.”

Praktisch:

  • Tot 140 personen
  • 1 uur tot 2 uur
  • Locatie naar keuze
  • Transportkosten exclusief

Opmerking: zaal noodzakelijk

Kostprijs vanaf 30,- pp excl. BTW

Vraag het aan Sofie Terug naar overzicht


Misschien vind je dit ook leuk?

 

Team Artistic

Een proces op maat aanbieden dat op een creatieve en intensieve manier alle deelnemers persoonlijk betrekt in het proces en meeneemt naar een uniek groepsresultaat.

Lees meer...

Dinner Play

Via tablets gaat deze dinner quiz verder dan een klassieke quiz. Tussen elk gerecht wordt er samen gequizd volgens een gekozen thema. Soms zal je een rol moeten spelen en jezelf moeten filmen of fotograferen. De jury projecteert achteraf de beste foto’s en videos die genomen werden.

Lees meer...

Pak de koe bij de horens

Geef de teamspirit in jouw bedrijf een boost met een spannend teamevent op een boerderij. Tijdens een intensief programma vol afwisseling leggen jullie proeven af in competitieverband.

Lees meer...

Grotten van Kanne

Beleef een geweldige en leerrijke ervaring tijdens jouw bezoek aan de mergelgrotten. Het pad voert jou van de bovengrondse werkelijkheid naar de fabuleuze ondergrondse wereld van de mergel-grotten.

Lees meer...