Sixty seconds to victory

  • Creatief
  • 1 tot 2 uur
  • Locatie naar keuze
  • Tot 140 personen

Opdrachten uitvoeren in maximaal ‘60 seconds’! Veel sfeer, veel gelach en muziek… Kortom alles in 1 pakket om een geweldig programma te beleven met de hele groep. Een animator begeleidt het hele opzet en wordt bijgestaan door scheidsrechters. De spellen worden in een digitale stijl gepresenteerd op TV-schermen. Elk team kiest voor elk spel de personen die het spel gaan uitvoeren. Een reeks originele spellen wordt afgewerkt. Bij elk spel zijn er jetons te winnen en wordt er direct uitbetaald al naargelang het resultaat. Elk team legt op het einde zijn jetons op tafel en de winnaar krijgt een leuke attentie. Alles wordt opgevrolijkt met muziek en countdowns op de TV-schermen zorgen voor een extra dimensie tijdens de spellen.

If you can do something great in 60 seconds, you can do anything, really.”

Praktisch:

  • Tot 140 personen
  • 1 uur tot 2 uur
  • Locatie naar keuze
  • Transportkosten exclusief

Opmerking: zaal noodzakelijk

Kostprijs vanaf 30,- pp excl. BTW

Vraag het aan Sofie Terug naar overzicht


Misschien vind je dit ook leuk?

 

Sushi

Onze ervaren sushi-chef rolt de verse sushi live voor uw ogen.

Lees meer...

Bamboo to the sky

Met Bamboe to the sky bouwen jullie samen als één team aan één doel: het realiseren van een enorme constructie met bamboestokken! De handen worden uit de mouwen gestoken, creativiteit wordt vereist, knutselvaardigheden zijn een must.

Lees meer...

Onderwaterwandeling

Maak nu een onderwaterwandeling tussen 2600 tropische vissen en prachtige decors in water van 23 graden. Je wandelt op de bodem van ons bassin, alsof je op de maan bent !

Lees meer...

Chocolate Experience

Altijd al eens benieuwd geweest hoe die heerlijke pralines en truffels worden gemaakt? Deze workshop bied je de kans om het allemaal zelf eens te ervaren. Je steekt de handen uit de mouwen en leert hoe je aan kraakverse chocolade komt, hoe truffels ontstaan en hoe je heerlijke lollies maakt.

Lees meer...