Sixty seconds to victory

  • Creatief
  • 1 tot 2 uur
  • Locatie naar keuze
  • Tot 140 personen

Opdrachten uitvoeren in maximaal ‘60 seconds’! Veel sfeer, veel gelach en muziek… Kortom alles in 1 pakket om een geweldig programma te beleven met de hele groep. Een animator begeleidt het hele opzet en wordt bijgestaan door scheidsrechters. De spellen worden in een digitale stijl gepresenteerd op TV-schermen. Elk team kiest voor elk spel de personen die het spel gaan uitvoeren. Een reeks originele spellen wordt afgewerkt. Bij elk spel zijn er jetons te winnen en wordt er direct uitbetaald al naargelang het resultaat. Elk team legt op het einde zijn jetons op tafel en de winnaar krijgt een leuke attentie. Alles wordt opgevrolijkt met muziek en countdowns op de TV-schermen zorgen voor een extra dimensie tijdens de spellen.

If you can do something great in 60 seconds, you can do anything, really.”

Praktisch:

  • Tot 140 personen
  • 1 uur tot 2 uur
  • Locatie naar keuze
  • Transportkosten exclusief

Opmerking: zaal noodzakelijk

Kostprijs vanaf 30,- pp excl. BTW

Vraag het aan Sofie Terug naar overzicht


Misschien vind je dit ook leuk?

 

Powerbanks

Een powerbank is een mobiele “extra” batterij die dient als oplader en je altijd bij de hand hebt voor die momenten waarop je niet bij een stopcontact in de buurt bent.

Lees meer...

Marnick Vandebroek

Marnick gelooft erin dat iedereen een geweldige spreker kan worden. Een interne meeting, een grote keynote, sales pitch of een strategische babbel op een netwerk drink. Verhalen vertellen doen we allemaal en overal.

Lees meer...

Double Juggle

In de jongleertraining De Kunst van het Loslaten worden parallellen gelegd tussen o.a. leren, veranderen, vele ballen tegelijk in de lucht houden en loslaten. Na het jongleren delen we de groep op in verschillende teams en volgt het Strategisch Communicatiespel.

Lees meer...

Highland Games

De Highland Games zijn een 19e-eeuwse voortzetting van traditionele clanspelen uit de hooglanden van Schotland. Proeven zoals paalwerpen, touwtrekken, kogelstoten en hamerwerpen zijn echte klassiekers en mogen zeker niet ontbreken.

Lees meer...