Spy Game

  • Actief
  • 2,5 uur
  • Locatie naar keuze
  • Onbeperkt

Een namiddagvullend evenement waarbij de deelnemers in verschillende teams op zoek gaan naar een bom in de stad. Strategische beslissingen moeten vliegensvlug en weldoordacht in het team genomen worden en een competitieve geest en een strategische planning zijn van het grootste belang. Daarbij worden ze desgewenst geholpen door het operation center dat in geval van nood gecontacteerd kan worden met een noodgsm. Na de briefing start de zoektocht naar een Russische spion, die meer info heeft over de bom. Je kan hem vinden door codes te kraken, een safehouse te lokaliseren, dangerpoints te ontwijken, verborgen codes te vinden en geheime CIA-documenten te bemachtigen. Dan volgt de belangrijkste opdracht: ontmantel met je team de bom voor het te laat is…

“I spy with my little eye

Praktisch:

  • Onbeperkt aantal personen
  • 2,5 uur
  • Locatie naar keuze
  • Transportkosten exclusief
Kostprijs vanaf 1170,- excl. BTW

Vraag het aan Sofie Terug naar overzicht


Misschien vind je dit ook leuk?

 

Chocolate Experience

Altijd al eens benieuwd geweest hoe die heerlijke pralines en truffels worden gemaakt? Deze workshop bied je de kans om het allemaal zelf eens te ervaren. Je steekt de handen uit de mouwen en leert hoe je aan kraakverse chocolade komt, hoe truffels ontstaan en hoe je heerlijke lollies maakt.

Lees meer...

Diner Quiz

Tijdens recepties en walking diners voorzien we een vlotte quiz waar iedereen aan kan deelnemen. Tussen de verschillende gangen door worden de quiz-ronden gespeeld zodat dineren, netwerken en quizzen naadloos in elkaar overvloeien.

Lees meer...

Dinner Play

Via tablets gaat deze dinner quiz verder dan een klassieke quiz. Tussen elk gerecht wordt er samen gequizd volgens een gekozen thema. Soms zal je een rol moeten spelen en jezelf moeten filmen of fotograferen. De jury projecteert achteraf de beste foto’s en videos die genomen werden.

Lees meer...

Koen Wijgaerts

Koen zijn enthousiasme kent geen grenzen! Sinds 2016 is deze spring-in-het-veld bezig om zijn passie voor ergonomie te transformeren in tastbare business. Na jarenlange ervaring in de zorg als ergotherapeut, leidinggevende en als danser-choreograaf, is hij gestart met een volledig nieuw project: Supergoed!

Lees meer...