Spy Game

  • Actief
  • 2,5 uur
  • Locatie naar keuze
  • Onbeperkt

Een namiddagvullend evenement waarbij de deelnemers in verschillende teams op zoek gaan naar een bom in de stad. Strategische beslissingen moeten vliegensvlug en weldoordacht in het team genomen worden en een competitieve geest en een strategische planning zijn van het grootste belang. Daarbij worden ze desgewenst geholpen door het operation center dat in geval van nood gecontacteerd kan worden met een noodgsm. Na de briefing start de zoektocht naar een Russische spion, die meer info heeft over de bom. Je kan hem vinden door codes te kraken, een safehouse te lokaliseren, dangerpoints te ontwijken, verborgen codes te vinden en geheime CIA-documenten te bemachtigen. Dan volgt de belangrijkste opdracht: ontmantel met je team de bom voor het te laat is…

“I spy with my little eye

Praktisch:

  • Onbeperkt aantal personen
  • 2,5 uur
  • Locatie naar keuze
  • Transportkosten exclusief
Kostprijs vanaf 1170,- excl. BTW

Vraag het aan Sofie Terug naar overzicht


Misschien vind je dit ook leuk?

 

Golfwagentjes

Milieuvriendelijk toeren met elektrische wagentjes. Verschillende routes langs uitzichtloze landschappen, pittoreske dorpjes, eeuwenoude hoeves en kastelen, open velden, uitgestrekte bossen en natuurgebieden…

Lees meer...

De Vuurdoop

Een workshop vuurlopen - over hete kolen lopen - is een grensverleggende workshop voor iedereen met een normaal looppatroon. Met een ervaren team van begeleiders breng jij deze unieke workshop tot een goed einde.

Lees meer...

Valkerij

De roofvogeldemonstraties worden gegeven op een professionele, educatieve manier met daarbij het nodige spektakel. De roofvogels houden het publiek ademloos geboeid terwijl de pracht en de waarde van de vogels aan het publiek wordt getoond. Uiteraard betrekken ze de gasten ook bij het schouwspel.

Lees meer...

Haka

Tijdens een haka-workshop staat de beroemde Ka Mate haka centraal, dat erg beroemd is geworden door het Nieuw-Zeelandse rugbyteam.

Lees meer...