Spy Game

  • Actief
  • 2,5 uur
  • Locatie naar keuze
  • Onbeperkt

Een namiddagvullend evenement waarbij de deelnemers in verschillende teams op zoek gaan naar een bom in de stad. Strategische beslissingen moeten vliegensvlug en weldoordacht in het team genomen worden en een competitieve geest en een strategische planning zijn van het grootste belang. Daarbij worden ze desgewenst geholpen door het operation center dat in geval van nood gecontacteerd kan worden met een noodgsm. Na de briefing start de zoektocht naar een Russische spion, die meer info heeft over de bom. Je kan hem vinden door codes te kraken, een safehouse te lokaliseren, dangerpoints te ontwijken, verborgen codes te vinden en geheime CIA-documenten te bemachtigen. Dan volgt de belangrijkste opdracht: ontmantel met je team de bom voor het te laat is…

“I spy with my little eye

Praktisch:

  • Onbeperkt aantal personen
  • 2,5 uur
  • Locatie naar keuze
  • Transportkosten exclusief
Kostprijs vanaf 1170,- excl. BTW

Vraag het aan Sofie Terug naar overzicht


Misschien vind je dit ook leuk?

 

Viva Italia

De gastvrouw is gepassioneerd door Italië, waardoor ze jou graag de kneepjes van de (h)eerlijk Italiaanse keuken leert kennen. Ze neemt jou graag mee voor een korte geleide wandeling in de wijngaard met eveneens een degustatie in de wijnkelder. Achteraf geniet je van een heerlijke walking dinner à la Italia.

Lees meer...

Valkerij

De roofvogeldemonstraties worden gegeven op een professionele, educatieve manier met daarbij het nodige spektakel. De roofvogels houden het publiek ademloos geboeid terwijl de pracht en de waarde van de vogels aan het publiek wordt getoond. Uiteraard betrekken ze de gasten ook bij het schouwspel.

Lees meer...

Zorb ball

Een middag Zorb ball staat garant voor lachen, gieren en brullen voor zowel spelers als toeschouwers!

Lees meer...

Crack the code

Een echte groepsactiviteit waarbij verschillende teams op zoek gaan naar een verborgen kluis in de natuur. Snelle strategische beslissingen en competitieve geesten zijn van het grootste belang om als eerste de code van de kluis te kunnen kraken.

Lees meer...