Diamantenjacht Antwerpen

Op diamantenjacht in Antwerpen

Dinsdag 18 september, Antwerpen. Voor het aankoopteam van Bosch start de dag met een productieve teammeeting. Zware en minder zware thema’s passeren de revue. Tijd voor wat ontspanning! Na een lichte lunch maakt de groep zich klaar voor een competitieve namiddag. Zonnecrème? Check! Nieuwe goodies? Check! Tijd om te vertrekken!

In de schaduw van Kasteel Fruithof toont iedereen zijn beste schietkunsten. Wie raakt de kleiduif als eerste? Daarna trekt het gezelschap naar Antwerpen centrum. Onder de stralende zon genieten ze op een terrasje van een koffie en een lekker gebakje. Klaar voor de volgende activiteit! Met GPS en plannetje in de hand, trekt het gezelschap langs de trekpleisters van Antwerpen op zoek naar diamanten. Wie vindt als eerste de kluis?

Na een lange zoektocht is het tijd om de droge keel te smeren. Een frisse pint heeft iedereen nu wel verdiend! Nog even opfrissen en dan kunnen we aan tafel.

Tijdens een gezellig diner worden de laatste diamanten verdiend tijdens een Pictionary-spel. Of deze groep competitief is? En of! Iedereen wil met de leuke prijzen aan de haal gaan en dat heeft de gamehost geweten. Iedereen is zeer blij voor het winnende team, maar kijkt nu al uit naar een rematch…

Conclusie: iedereen heeft genoten van een ontspannende dag en het team is hechter geworden! Nog even nakaarten in de bar van het hotel vooraleer moe, maar voldaan, onder de wol te kruipen. Klaar om met veel energie die nieuwe deadlines te behalen!

Leave a Comment