Zoek jouw volgende activiteit...

De TrendMiner case: vertrekkende vanuit het hart

Digitaal wordt dan wel het nieuwe normaal, maar iets tastbaar maakt het verschil om je appreciatie uit te drukken en jouw ‘tribe’ te verbinden. Ook TrendMiner, een jong, dynamisch en internationaal bedrijf, dacht er zo over. Jaarlijks organiseren zij een 4-daagse hackathon voor al hun medewerkers. Deze midweek zou bestaan uit hard werken/hacken en fijne teammomenten: teambuilding, smaakvolle BBQ’s, een pintje in de avond, wat gelach en gezever, ….

Dit was buiten Covid-19 gerekend! Het event moest heruitgevonden & online worden. Maar wat met de betrokkenheid en het samenhorigheidsgevoel? Hier kwam To The Point Events in beeld. Om de medewerkers een fijne beleving te bezorgen, ontwikkelden we samen met Hanne Neyens, Operation Manager bij TrendMiner, een heuse “Hackathon Box”. Deze werd opgesplitst in 5 ‘hacks’ (sleep, work, game, party & safety hack), om zo de verschillende aspecten van de hackathon in te vullen. Naast de mondmaskers en handgel werd dit vertaald in volgende producten: Duvel, snoep, thee, geïndividualiseerde mok, TrendMiner branded pet, muntjes, duct tape (om de stoorzenders aan te pakken: partner, kinderen of huisdieren 😉 ). Tijdens de pauze werd de competitiegeest aangewakkerd met de ‘Toilet paper Challenge’ en de ‘TrendMiner mint Challenge’. Hilariteit verzekerd!

“We willen onze medewerkers een (TrendMiner-)hart onder de riem steken & een unieke, extra dimensie toevoegen.” – Hanne Neyens, Operation Manager bij TrendMiner.

Appreciëren als sterke motivator

Ook op zoek naar een gezonde vibe binnen je tribe? Appreciatie is een sterke motivator. Het brengt mensen bij elkaar, verhoogt de productiviteit, maakt de onderlinge band sterker & zorgt dat je personeel met de glimlach komt werken. Door het sturen van een persoonlijk bericht, een kleine attentie, een verrassing(spakket) op maat, … toon jij je appreciatie voor je collega’s, klanten of tribe.

Geen idee waar te beginnen? Doe inspiratie op via onze gifts-pagina of contacteer ons! Wij helpen je graag een pakket op maat van je wensen en noden samen te stellen.

Meer stories